GROEPSINSCHRIJVING

Doe je als groep mee aan de KBC Industrial Night Run? Dan kan je makkelijk inschrijven via onze groepsmodule. Bedrijven kunnen kiezen tussen individuele deelname en bedrijvencompetitie.

Je kan je enkel inschrijven als groep vanaf 4 deelnemers. Ben je met minder dan 4 personen? Dan kan je best inschrijven via de individuele inschrijvingen.
Hier volgen nog enkele tips om het inschrijvingsproces te vergemakkelijken:
  • Groepsinschrijvingen zijn enkel mogelijk voor bedrijven (ondernemingen met een BTW-nummer & vrije beroepen) en scholen vanaf 4 personen.
  • Scholen dienen vooraf een aanvraag te doen voor een groepscode, gelieve deze per mail aan te vragen via
  • Één persoon kan de groep aanmaken in de inschrijfmodule. Dit is dan ook de verantwoordelijke van de groep. Wanneer de groep is aangemaakt, ontvangt de verantwoordelijke een mail met daarin de groepsnaam, groepscode en gekozen login gegevens. Hiermee kan de verantwoordelijke de groep beheren.
  • Maak een account aan als bedrijf of school om als groep in te schrijven. Je ontvangt een unieke code die je kan bezorgen aan de groepsleden, zodat zij kunnen inschrijven zonder te betalen. Jij betaalt als bedrijf of school alle inschrijvingen in één keer binnen je account. Je inschrijving is pas geldig na de betaling.
  • Via de groep kan de verantwoordelijke zoveel deelnemers toevoegen als gewenst (met een minimum van 4 deelnemers). Enkel de groepsverantwoordelijke kan de groep beheren dus vergeet zeker je logingegevens niet!
  • Wanneer alle leden zijn toegevoegd en de gegevens zijn ingevuld, moet de verantwoordelijke het hele groepspakket betalen. De inschrijvingen zijn pas geldig als alles betaald is. Na betaling kan er niets meer veranderd worden aan het groepspakket dus zorg dat alle gegevens juist zijn ingevuld!
  • Bedrijven kunnen voor de loopafstanden van 5 km en 10 km kiezen voor een individuele deelname en/of deelname aan de bedrijvencompetitie. Bij de inschrijving voor deze loopafstanden moet je de keuze maken tussen individueel of bedrijvencompetitie.
  • Elk bedrijventeam bestaat uit minstens vier deelnemers per geselecteerde afstand. Een bedrijf kan meerdere teams van minstens vier deelnemers inschrijven of één groter team.
  • De tijden van de eerste vier lopers per team die de aankomst bereiken (totale afstand start-finish) worden samengeteld. Het team met de kortste tijd is de winnaar.