Call us

Goed nieuws!

KBC klanten ontvangen een korting van € 3,00 op hun inschrijving voor de KBC Industrial Night Run. Schrijf je snel in want op = op!
Mag het iets meer zijn dan enkel lopen? Het concept van de KBC Industrial Night Run is lopen met een feestgevoel op de meest unieke locaties. Starten doe je met de preparty en de Glowrobic runners warming-up. Uniek dit jaar is het traject rond Todi, het grootste duikcentrum in Europa met kleurrijke zoetwatervissen en levensechte decorelementen. Hiervoor ga je eerst 69 tredes omhoog tot een hoogte van 12,5 meter; daarna kom je weer naar beneden. Vervolgens loop je door de lagune met diverse licht- en geluidstechnieken. Nadien komt de grootste uitdaging; 777 meter klimmen en 65 hoogtemeters overwinnen. Eenmaal beneden loop je rond en door de kleurrijk verlichte mijngebouwen met thematische geluiden. Ten slotte is er na de inspanning de ontspanning: de afterparty!
De korting van €3,00 is geldig voor alle individuele afstanden van 5km en 10km (dus ook de Fun Run 5km):
KBC-rekeninghouders betalen slechts € 9,00 voor de 5km Fun run
KBC-rekeninghouders betalen slechts € 14,00 voor de 5km Industrial Night Run
KBC-rekeninghouders betalen slechts € 17,00 voor de 10km Industrial Night Run


Inschrijven is enkel online mogelijk. Vul in het gevraagde veld jouw KBC-kaartnummer in. Bij aanvaarding van je kaartnummer kan je automatisch aan voordeeltarief inschrijven. In het kader van de privacy wet worden de gegevens van bankkaarten niet opgeslagen.