Call us

Concept

 

Het doel van de Industrial Night Run is om mensen samen te brengen en een onvergetelijke ervaring te creëren.
Loop samen rond en door de kleurrijk verlichte gebouwen en beklim de mijnterril.
Dit jaar zijn ook Europa's grootste indoor duikcentrum TODI en de lagune
opgenomen in het parcours. Dankzij de diverse afstanden van 3 tot 10 KM
is de Industrial Night Run geschikt voor iedereen.

1

Pre-Party & warming-up

Maak je klaar voor de loopbeleving van het jaar! Neem een foto aan de photowall met keuze uit diverse tekstballonnen of ga langs bij onze make-up artists voor een laagje UV lak. Bereid je voor op de run met de Glowrobic runners warming-up op stevige dancebeats.

2

Industrial
Night Run

Het decor van de Industrial Night Run is het industrieel erfgoed van de koolmijn van Beringen. Loop rond en door deze kleurrijk verlichte gebouwen met thematische geluiden en rookeffecten. Ontdek de geschiedenis van de koolmijn op een bijzondere manier.

3

Nieuw: TODI
& lagune

Loop op 12,5 meter hoogte over het bordes van Europa’s grootste indoor duikcentrum met een uniek uitzicht over het evenement. De houten brug over de lagune is de verbinding tussen verleden en heden. De kleurrijke verlichting en laaghangende mist maken de magie compleet.

4

Hill
Climb

Loop langs een volledig verlicht traject naar de top van de terril. Een flinke klim van 777 meter en 65 hoogtemeters. De beloning is een uniek zicht over de regio. De tijd van je klim wordt geregistreerd voor de wedstrijdafstanden. Word jij dit jaar de koning van de berg?

5

After
party

Na de inspanning volgt de ontspanning. Hiervoor kan je terecht in de partytent aan de aankomst. Liever rustig napraten en iets drinken of eten? Dan kan je terecht in de brasserie van het duikcentrum Todi. Ook de VIP ruimtes zijn hier ondergebracht met een uniek zicht op de site.